Namastelogo-2017 Namastelogo-2017

Afbeeldingen
(Klik voor uitvergroting)

Namaste Holistische massage


Dorpsstraat 43
9832 PC Den Horn (Gr.)
www.massagepraktijknamaste.nl


Praktijk voor therapeutische en ontspannende massage gebaseerd op de holistische visie.


Bij de holistische visie gaat men uit van een onlosmakelijk verband tussen lichaam en geest. Een lichamelijke klacht is een duidelijk signaal van onbalans.
Massage is een uitermate geschikte manier om je bewust te worden van de in het lichaam opgeslagen spanning en deze los te laten.
Bewustwording, in een ontspannen setting, zet het lichaam aan tot herstel van het evenwicht. Als gediplomeerd massagetherapeut en ben ik u hierbij graag van dienst. De behandelvormen welke ik toepas zijn: klassieke massage, segmentale massage, shiatsu ryoho, dynamische massage, voetreflexzonemassage en de dornmethode.

Ik houd praktijk in Den Horn en in Bedum.
Daarnaast geef ik op locatie stoelmassages. Deze stoelshiatsu is een effectieve drukpuntmassage die zowel preventief als klachtgericht gegeven kan worden. Bij uitstek geschikt voor op de werkvloer of op evenementen.

Als massagetherapeut ben ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Voor Somatherapeuten, de NVST, onder lidnummer L2365.Tevens sta ik geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg, de SRBAG, onder registratienummer 123223.  
                                                                                                         
Wanneer u aanvullend verzekerd bent, wordt de behandeling door enkele zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Om teleurstelling achteraf te voorkomen, is het raadzaam dit vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen.
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, bel dan met Dorien Stoutjesdijk: 06-51974554 of » Email    (geen erotiek)

 

U vindt deze deelnemer in de volgende rubrieken:

(Bedrijven in Zuidhorn)
- Bedrijven in de Gemeente & Regio (Bedrijven in Den Horn) (Welzijn & Maatschappij)
- Coaching, Therapie en meer

 

Plaats dit bericht ook op uw Facebook, Twitter of andere social-pagina.

U bent (nog) niet ingelogd.
inloggen | aanmelden