Wonen in Zuidhorn, wie wil dat nu niet.

Het dorp biedt vele voorzieningen op het gebied van sport, cultuur en onderwijs en heeft een aantrekkelijk centrum.  Voor wie in de stad werkt is het een ideaal dorp met goede bus en treinverbindingen.
De lommerrijke Gast is het visitekaartje met schitterende woningen en grote eiken. Verder zijn in de loop der tijd rondom het centrum verschillende woonwijken gebouwd waarvan De Oostergast de meest recente is.

In deze royaal opgezette woonwijk met een splinternieuw gebouw voor basisonderwijs, een zwembad en een nog aan te leggen natuureiland is het heerlijk wonen. Op steenworp van Groningen met alle voorzieningen en winkels op korte afstand in het centrum van het dorp.

Op deze website, hét portal van Zuidhorn kunt u zich informeren over de mogelijkheden die Zuidhorn biedt. Naast ( Gemeente ) nieuws, een complete bedrijvengids, veel fotomateriaal en aanbiedingen van de lokale middenstand is deze website een bron van informatie.


Woningaanbod

Bekijk het hele aanbod in de gemeente Zuidhorn ( Funda)

Door : (WIZ web-redactie), 25 mei 2016 09:57

Dijkstra-team-t

Woningaanbod Dijkstra Makelaardij

Actueel woningaanbod in de gemeente Zuidhorn

Door : (WIZ web-redactie), 5 mei 2016 09:56

Locatie hekkema vogelvlucht

Locatie Hekkema Zuidhorn

In het centrum van Zuidhorn (locatie Hekkema, Frankrijkerlaan – Boslaan) worden plannen ontwikkeld voor 4 appartementen en een bedrijfsruimte met woning.

Door : (WIZ web-redactie), 1 juni 2012 09:47

U bent (nog) niet ingelogd.
inloggen | aanmelden