Ambachtelijk Slager Tom Kamminga te Zuidhorn slaat een nieuwe koers in. De in Hooglander natuurvlees en Hollands Lamsvlees gespecialiseerde slagerij gaat zich meer toeleggen op de verkoop van deze producten via internet.
Digitale Slagerij
De mogelijkheid bestond al om via internet te bestellen op Welkom in Zuidhorn.nl. Dit najaar verwacht hij zijn eigen website klaar te hebben met nog meer mogelijkheden. Mede door zijn specialisatie wil hij zowel de horeca maar ook de particuliere markt gaan bedienen.
Kwaliteit
Slager Tom, die al enige jaren in Zuidhorn gevestigd is, merkt een stijgende verkoop via internet maar een langzame en gestage terugloop in het winkelbezoek. Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen wil hij via internet diepvriespakketten aanbieden.
De winkel blijft open
Om zich meer op zijn internetslagerij te richten blijft de winkel weliswaar geopend maar met beperkte openingstijden. U kunt elke vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur terecht en zaterdags van 09.00 tot 16.00 uur.
Op termijn een kleinere winkel
Voor zijn internet activiteiten heeft hij geen grote winkelruimte meer nodig. Slager Tom: “ Achterin de zaak heb ik voldoende koelruimtes, een worstmakerij en werkruimte”. “Daarom heb ik ook de voorzijde van het pand in de verhuur gedaan”.
Jammer is wel dat sommige mensen denken dat hij er helemaal mee stopt.
Tom: “Juist niet! Ik ga er volop tegenaan”
U vindt ambachtelijk Slager Tom Kamminga in de Nieuwstraat 14 in Zuidhorn Tel.:0594 540024 06-18251581
Momenteel wordt er hard gewerkt aan zijn eigen website denatuurvleesspecialist.nl
Het blijft voorlopig ook mogelijk om op Welkom in Zuidhorn.nl on-line uw bestellingen te plaatsen.