Leer in 2,5 uur de fijne kneepjes van het rauwe en plantaardige chocolade maken. Je leert heerlijke bonbons maken vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten, maar met ongelooflijke veel smaak.
In deze workshop leer je heerlijke bonbons maken voor de kerstdagen. Wij maken een heerlijk doosje vol met diverse bonbons.
In deze bonbons gaan wij een stapje verder en maken bonbons in een harde vorm. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je knapperige en glanzende chocolade maakt. Zo maken wij heerlijke en mooie bonbons voor de kerst met een professionele uitstraling.
Wij maken ook gebruik van natuurlijke kleurstoffen zoals paars en groen!
De kerst-achtige vullingen zoals sinaasappel met ahornsiroop en kerstkransjes.
Alle bonbons die wij maken zijn vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten.
Mocht je een allergie hebben of specifieke voorkeur van ingrediënten. Laat het ons van te voren weten!