Leer in 2,5 uur de fijne kneepjes van het rauwe en plantaardige chocolade maken bij Dhana Chocolate. Gevulde Harde Vormen. Tel.: 06 33322638
Leer in 2,5 uur de fijne kneepjes van het rauwe en plantaardige chocolade maken. Je leert heerlijke bonbons maken vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten, maar met ongelooflijke veel smaak.
Je leert onder andere hoe je een knapperige en glanzende chocolade maakt, hoe je heerlijke zachte vullingen maakt op basis van natuurlijke ingrediënten en hoe je decoratie maakt op basis van natuurlijke kleurstoffen.
We starten met een proeverij, waar wij uitleggen hoe je van de boon, chocolade maakt. Daarna gaan wij aan de slag. Wij werken in tweetallen en je ontvangt per persoon minstens één doosje zelfgemaakte bonbons mee naar huis (a 16 bonbons), receptenboekje en natuurlijke een hele unieke ervaring!
In deze workshop gaan wij net even wat dieper in, op de chocolade! Je leert in deze workshop echt te werk gaan met harde plastic professionele vormen, voor bonbons met zachte vullingen, zoals hazelnotenganache of bergamotvulling.
De workshop is op onze nieuwe locatie Nieuwstraat 33a in Zuidhorn.
De workshop wordt gegeven op donderdag 17 oktober om 19.00 tot 21.30
https://dhanachocolate.com/
Tel.: 06 33322638