Een leuke samenwerking tussen kruidenexpert Janet Frieling ( Gekruid & Geroerd) en rauwe en plantaardige chocolatier Danielle Vergonet (Dhana Chocolate) Tel.: 06 33322638
We maken bonbons op basis van wilde lokale kruiden. Je leert van alles over de wilde kruiden, we werken met lokale kruiden, dus je kan ze daadwerkelijk ook plukken en zelf gebruiken.
Janet neemt de kruiden mee, je leert hoe je ze moet behandelen voor verwerken in de bonbons en chocolade.
We werken onder andere met dennen, walnoten met wilde chai, duizendknoop, rozenbottel, arionabessen, en kastanje! Nadien ontvang je de bonbons die wij in de workshop hebben gemaakt met naar huis in een mooi doosje.
De workshop is op onze nieuwe locatie Nieuwstraat 33a in Zuidhorn.
De workshop wordt gegeven op donderdag 26 september - 9.30 ( a 3. uur)
Geef je snel op - maximaal plek voor 8 personen
https://dhanachocolate.com/
Tel.: 06 33322638