Leer in deze nieuwe cursus alles over rauwe chocolade en plantaardige taarten. Dit is een unieke allround cursus waar je in totaal in 4 x 2 (2,5) uren alles leert over het maken van rauwe chocolade en plantaardige taarten. Tel.: 06 33322638 op 4/11/18 en 25 maart
Cacao is ongelooflijk veelzijdig en kun je gebruiken voor een lekkere boost, extra focus en kracht! Tegenwoordig worden er zelfs cacaoceremonies gegeven. Toen cacao voor het eerst naar Europa kwam, wisten mensen vooral dat het een heel gezonde boon was. Je kon cacao alleen verkrijgen bij de apotheek! Langzamerhand voegden chocolade-makers suiker toe en melk en werd het meer een lekkernij in plaats van iets voor je gezondheid. Tegenwoordig wordt er steeds meer bekend over de gezondheidseigenschappen van cacao en worden er zelfs veel onderzoeken naar gedaan.
Dhana is gek op chocolade en koken met rauwe cacao, zonder geraffineerde suikers en natuurlijk compleet plantaardig. Wil je zelf ook leren om de lekkerste en mooiste traktaties te maken met alleen maar pure ingrediënten? Bekijk dan het actuele aanbod van Workshops by Dhana.
Bezoekadres:
Nieuwstraat 33a, 9801 CR Zuidhorn