Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

“Quality & Service Award” en “Zuidhorn Culinair”.

Door : Tineke Kingma
Datum : 16 augustus 2015
Quality award 14.8.15

Vrijdag 14 augustus: Best Western hotel restaurant Aduard heeft een fantastische onderscheiding in ontvangst mogen nemen; de “Quality & Service Award” van Best Western International. De onderscheiding benadrukt de “excellence in quality, standards & service”. Naast het Best Western Hotel Gouda is Best Western Hotel Aduard het enige hotel die deze prijs in Nederland heeft mogen ontvangen.

* "Ieder jaar worden alle Best Western hotels in de wereld gecontroleerd op de service en kwaliteit die het hotel te bieden heeft. Op 7 juli hebben wij deze controle gehad, waaruit wij de hoogste score van alle Best Western hotels in Nederland hebben behaald. Een bijzondere erkenning die een absolute kroon geeft op ons harde werken. Naast het behalen van deze score zijn de reviews die gasten op het internet kunnen plaatsen tevens van invloed voor de selectie van deze award.

Wij zijn trots dat wij deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Onze drive om succesvol te zijn en het beste voor de gast te kunnen leveren is er altijd. Maar het behouden van deze award is een extra drijfveer om elke dag weer een beetje beter te worden!" *

 

Zaterdag 15 augustus: Het Holtplein in Zuidhorn, stond de hele middag in het teken van “Zuidhorn Culinair”.

* “De chefs van de Zuidhornse horecagelegenheden Balk, Bistro het oude Raadhuis, De Opstal, In’t Holt en Malero organiseren op zaterdag 15 augustus 2015  Culinair Zuidhorn. Tijdens Culinair Zuidhorn kunnen ‘liefhebbers van lekker’ meerdere huisspecialiteiten van de deelnemende chefs proeven op het Holtplein in Zuidhorn.” *

De toegang van dit ‘mini-proeffestival’ was gratis en voor twee euro kon je gerechtjes proeven. Je kon een ‘strippenkaart’ van bijvoorbeeld tien euro kopen en vervolgens vijf gerechtjes proeven.

 Aan het begin van de middag werd het ‘mini-proeffestival’ redelijk bezocht, maar vanaf de tweede helft van de middag werd dit festival (te) goed bezocht wat bleek uit dat enkele gerechtjes niet meer verkrijgbaar waren. Er hing een gemoedelijke sfeer en de tongstrelende gerechtjes lieten niets ter wensen over.

“Unieke samenwerking versterkt Zuidhorn op Culinair gebied.”

’s Avonds vierde Dirk Pieter zijn 33e verjaardag met een “kleintje Culinair Zuidhorn” in een privé gezelschap. Een BBQ in een tent bij zijn woning aan de Julianalaan.

  • Zuidhorn culinair 15.8.15
  • Verjaardag dp 15.8.15

 





Columns Zuidhorn