Een gedekte tafel met een gevarieerd aanbod aan lokale producten, dat is wat Jason en Jamilla aanbieden met hun initiatief Table Local. Deze Table Local staat voor verbinding, ontspanning en bovenal veel gezelligheid. Want dat is wat samen eten doet zegt het tweetal wat sinds kort in Zuidhorn woont.
De voormalige interieurarchitect Jason en juridisch medewerker Jamilla hebben van hun voorliefde en passie voor eten hun bedrijf La Cuisine gemaakt. Aan het woonhuis is een professionele keuken gebouwd van waaruit heerlijke, authentieke Javaanse gerechten worden verkocht. Met versheid en duurzaamheid hoog in het vaandel kopen ze de producten in bij lokale ondernemers. Omdat het verser dan vers is en bovendien veel niet-duurzaam transport wordt voorkomen.
Nu introduceert het enthousiaste tweetal Table Local. De “Stadjers” ontdekten langzamerhand de regio en waren onder de indruk van de kwaliteit en variëteit van de producten die ze onderweg tegenkwamen.
“Hier kunnen we wat mee” dachten ze en zo kwamen ze op Table Local. Verschillende ondernemers werden benaderd en namen het enthousiasme over. Zo sloten Bakker Erwin Smit, Kris Posthumus van Boerderij Posthumus en Abeldina Kajuiter- Cazemier van Chocoladedroom aan.
Door lokale producten doordacht en gevarieerd samen te brengen creëren Jason en Jamilla een smaakvolle en ruim gedekte tafel. Met altijd een combinatie van warme, koude, hartige en zoete gerechten. Voor twee, voor het gezin of voor uzelf en uw gasten.
Momenteel zijn er een Mothers Day Table en een Fathersday Table in het assortiment opgenomen.