Zij ontvangen u graag!
U kunt natuurlijk ook lekkere hapjes halen bij » 't Kappertje of wat bestellen bij bijvoorbeeld »Keurslager Menno Knot of »Malero.
Aduard Hotel Restaurant
Grandioos Kerstbuffet
Beide kerstdagen tot 16.00 voor volwassenen € 30,-
voor kinderen t/m 12 jaar € 11,00
Na 16.00 uur € 36,-/€ 13,-
Kinderen t/m 4 jaar gratis. Speelruimte met tot 19.00 uur begeleiding.
Restaurant De Opstal
Beide Kerstdagen 3 gangen menu € 37,50 / 4 gangen menu € 42,00 / 5 gangen menu € 46,50
Steak- en partyhouse Andre Dokter
Beide Kerstdagen Feestelijk 5- gangen menu
Bistro het oude raadhuis
Tijdens de kerstdagen kunt u uit deze kaart uw eigen menu samenstellen:
3 gangen diner à€ 37,50 / 4 gangen diner à€ 42,50 / 5 gangen diner à€ 50,00
Tijdens de kerst serveren wij uitsluitend menu’s vanaf drie gangen.
Wij vragen u tussen 17.00 en 19.00 uur aan tafel te gaan.
Koude voorgerechten
Gemarineerde Schotse zalm besprenkeld met citroenzout en salade van fijn gesneden venkel met vijgenparten
Tompouce van bladerdeeg gevuld met gerookte vissoorten, komkommer en Griekse yoghurt
Canneloni van Serranoham gevuld met groene puntasperges, bosui en appel geserveerd met een crostini en tomatencompote *
Tussengerechten
Kwartelkoteletje gevuld met eendenlever op poffertjes en stoofpeercompote
Bouillon van bospaddenstoelen gebonden met aardappel en geparfumeerd met wintertruffel *
Hoofdgerechten
Kabeljauwfilet op z’n vel gebakken, gestoofde preilinten met spekjes van gerookte paling en beurre blanc
Gekonfijte eendenbout, knolselderij mousseline, gewelde pruimen en jus van eendenlever
Ossenhaasfilet met een aardappel-spek taartje, groene puntasperges en jus van cranberry’s en bloedworstchips
* Deze gerechten zijn of kunnen volledig vegetarisch geserveerd worden. In overleg serveren wij ook een vegetarisch hoofdgerecht.
Nagerechten
Kaasplateau
Variatie van ons kaasassortiment
Kerstdessert
Proeverij met drie nagerechten
Koffie of thee compleet
Hotel Restaurant In ’t Holt
Kerstbuffet 2009 1e en 2e kerstdag, 27,50 Euro p.p.
Een combinatie van een warm en koud Iers en Nederlands buffet
Voorgerechten
Kippen- en groentensoep
Garnalencocktail
Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm met Iers brood
Carpaccio op een bedje van rucola
met geroosterde pijnboompitten en geraspte Ierse kaas
Hoofdgerechten
Gegrilde zalmfilet
Kalkoen bereid op traditionele Ierse manier
Varkenshaas met champignon- en pepersaus
Beef in Guinness (rundvlees, gestoofd in Iers bier)
Irish Stew (gestoofd lamsvlees met aardappelen en groenten)
Kipkerrie
Nagerechten
Sherry Trifle (cake, vruchten en custard)
Gesorteerd ijs met warme kersen
Chocolademousse