Hotel Restaurant In ’t Holt
Hoofdstraat 2, 9801 BW Zuidhorn
0594 505 353
http://www.hotelintholt.nl
1e kerstdag, 27,50 Euro p.p.
2e kerstdag gesloten
Voorgerechten
Mosterdsoep
Ossenstaartsoep
Groentesoep
Garnalencocktail
Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm met Iers brood
Carpaccio op een bedje van rucola
met geroosterde pijnboompitten en geraspte Ierse kaas
Hoofdgerechten
Gegrilde zalmfilet
Hazepeper
Varkenshaas met champignon- en pepersaus
Beef in Guinness (rundvlees, gestoofd in Iers bier)
Kipkerrie
Nagerecht
Gesorteerd ijs met warme kersen
Chocolademousse
Tijdig reserveren a.u.b.!
Hotel Restaurant In ’t Holt
Hoofdstraat 2, 9801 BW Zuidhorn
0594 505 353
http://www.hotelintholt.nl
Restaurant De Opstal
Kerkstraat 4 9801 CN Zuidhorn
Tel.: 0594-504937
http://www.deopstal.nl
Kerstmenu
3 gangen 39,50
4 gangen 44,00
5 gangen 48,50
Bistro het oude Raadhuis
Aljo Buiter & Wanda Fluks
Hoofdstraat 4, 9801 BW Zuidhorn
T.0594 528322, M.06 19436266,
http://www.bistrohetouderaadhuis.nl
Amuse
Voorgerechten
Terrine van konijn met wintertruffel en pruimedanten
op een frisse salade van zuurkool
Tartaar van Groninger weiderund met gefrituurd kwarteleitje,
cornichons, kappertjes en limoenmayonaise
Soep
Cappuccino van garnalenbisque met Zoutkamper garnalen en dille room
Tussengerechten
Duifkoteletje gelakt met eendenlever en jus van Madeira op linzen
Scroppino
Verfrissend Italiaans pauze drankje met Prosecco,
Limoncello en citroensorbetijs
Hoofdgerechten
Hertfilet van Veluws hert met compote van sterappeltjes, aardappeltaart gemarmerd met Aduarder abdijham en jus van cranberry’s
Kalfshaasfilet op kastanjepurree met gesauteerde shii-take en jus van Calvados
Kaas
Kaasplateau
Variatie van binnenlandse, buitenlandse en streekkazen
Nagerechten
Kerstdessert
Proeverij van de desserttrolley
Koffie complete
Koffie of thee met lekkernijen
Vegetarisch vermelden bij reservering.
3 gangen diner € 39,50 Wijnarrangement € 21,50 (voor, hoofd, nagerecht)
4 gangen diner € 45,00 Wijnarrangement € 27,50 (voor, soep of tussen, hoofd, nagerecht)
5 gangen diner € 51,00 Wijnarrangement € 27,50 (voor, soep, tussen, hoofd, nagerecht)
6 gangen diner € 62,50 Wijnarrangement € 35,50 (voor, soep, tussen, hoofd, kaas, nagerecht)
Scroppino (pauzedrankje) € 5,50
In plaats van dessert een assortiment van ons kaasplateau? Meerprijs € 5,00.
Kerstavond
Op zaterdag 24 december serveren wij een speciaal kerstavondmenu.
Bistro het oude Raadhuis
Aljo Buiter & Wanda Fluks
Hoofdstraat 4, 9801 BW Zuidhorn
T.0594 528322, M.06 19436266,
http://www.bistrohetouderaadhuis.nl
Vakantiesluiting: dinsdag 27 december 2011 t/m woensdag 18 januari 2012
teak & Partyhouse Andre Dokter
Hoendiep WZ 54
9805 TD Briltil
Tel.: 0594-504289
http://www.andredokter.nl
Kerstbuffet
Voorgerechten buffet
Mosterdsoep
Salades van tonijn , zalm, vlees en aardappelsalade
diverse rauwkosten
Beenham, rollade, chorizo, pikante gehaktballetjes enz.
Hollandse garnalen, gerookte zalm, gerookte paling, haring, rolmops ,mosselen en gerookte forel
Hoofdgerechten buffet
Ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus.
Varkenshaas met spek
Spareribs met huisgemaakte marinade
Saté
Rollade
Carré
Entrecote
Procureur
Parelhoen
Stoofpotje van wild
Zalm
Sliptong
Kabeljauw
Gamba’s
Scholfilet
Diverse groenten en friet
Nagerechten buffet
Een uitgebreid dessert buffet met verschillende zoete lekkernijen
€ 38.95 p.p
4-gangen Kerstmenu (geserveerd)
Terrine van langzaam gegaarde livar varken en bospaddenstoelen met een chutney van rozijntjes en tomaat
###
Suprêmefilet van kwartel met pompoenrisotto, geconfijt pootje en lichte gevogeltejus
###
Tournedos van het black angus rund met pittig gepofte andijvie, aardappelrösti en kalfsjus
of
Hertenbiefstuk met pomme carree, spruitenpuree en rodekoololie
of
Gebakken heilbotfilet met aardappelknolselderijtaartje, crème van wortel en schaaldierenjus
###
Grand dessert
€ 47,50
Steak & Partyhouse Andre Dokter
Hoendiep WZ 54
9805 TD Briltil
Tel.: 0594-504289
http://www.andredokter.nl