De familie Kingma kon onlangs 4 van hun medewerkers feliciteren met hun 25 jarig dienstverband.
Helga Brouwer begon in 1990 als serveerster en is nu verantwoordelijk voor de administratie. Chef Michel Opstal heeft in deze 25 jaar de kwaliteit van de keuken op het hoge niveau gebracht waar het nu staat. Het Best Western Hotel Restaurant Aduard is op dit moment in de strijd om het beste restaurant van Noord-Nederland te worden.
Tini van der Wijk draait de spoelkeuken al 25 jaar op volle toeren. Elke avond staat zij garant voor een snelle en schone vaat. Tot slot zorgt Alstje Roeters al 25 jaar voor schone kamers en deelt frisse lakens uit.
De familie Kingma is trots dat deze 4 toppers in de afgelopen jaren een aandeel in de ontwikkeling van het bedrijf hebben gehad en dat deze kennis zal worden voortgezet in de toekomst. 100 jaar ervaring op 4 belangrijke afdelingen.Deze bijzondere gebeurtenis werd zondag 8 januari gevierd met een echte Foute Party.
Met al deze ervaring aan boord heeft het team van Best Western Hotel Restaurant Aduard het gepresteerd om ook dit jaar voor de 2e keer het beste Best Western Hotel van Nederland te worden.