Sirik jansma-2 Sirik jansma-2
Mensendieck ommelanden logo

Afbeeldingen
(Klik voor uitvergroting)

Mensendieck Ommeland


Locatie Zuidhorn
Izarstraat 25
9801 VH Zuidhorn
Tel:06-24719791
www.mensendieckommeland.nl


Mensendieck Ommeland biedt deze paramedische behandelmethode ook aan in Zuidhorn. In de huisartsenpraktijk aan de Izarstraat 25 in de Oostergast heeft Sirik Jansma  zijn praktijkruimte.

Hier kunnen cliënten op dinsdag en vrijdag terecht. Mochten urgente situaties zich voordoen is er altijd de mogelijkheid om de praktijk in Winsum te bezoeken.

Oefentherapie Mensendieck
Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gericht op het opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.

Ervaringen van cliënten, evenals diverse onderzoeken, wijzen uit dat met oefentherapie Mensendieck vaak zeer goede resultaten worden behaald.

Een oefentherapeut Mensendieck maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Ook krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. Samen met uw oefentherapeut gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Uw oefentherapeut begeleidt en traint u in het aannemen van een gezondere houding. U wordt zich bewust van negatieve gewoontes en leert deze te doorbreken.

 

U vindt deze deelnemer in de volgende rubrieken:

(Welzijn & Maatschappij)
- Coaching, Therapie en meer
- Gezondheid & Zorg

 

Plaats dit bericht ook op uw Facebook, Twitter of andere social-pagina.

U bent (nog) niet ingelogd.
inloggen | aanmelden