Leistra (12) Leistra (12)
Leistralogo Leistra (15) Leistraezinge (7)

Afbeeldingen
(Klik voor uitvergroting)

Bakkerij Leistra


Nieuwstraat 1
9801 CR Zuidhorn
Tel.: 0594-529586
www.bakkerijleistra.nl


Specialiteiten; koek, roggebrood, eierkoeken, suikerbrood, brood.
Elk weekend leuke aanbiedingen met producten waarbij de ingrediënten seizoensgebonden zijn. Komt het proeven! Daarnaast is er ruime keuze uit streekproducten.

 

Iene en Jitty Leistra hebben in 2007 een filiaal van hun succesvolle bakkerij geopend in Zuidhorn. Iene is al vanaf zijn 18e jaar werkzaam als bakker en Jitty heeft al vele jaren ervaring in de verkoop.
In 1992 openden Iene en Jitty Leistra hun eerste bedrijf aan de torenstraat 10 in Ezinge waarna in 1997 de winkel een metamorfose kreeg. In 2007 werd het bedrijf uitgebreid met een filiaal in Zuidhorn. Iene heeft door de jaren heen vele vakprijzen gewonnen voor zijn koek, roggebrood, brood, suikerbrood en eierkoeken. Zijn grootste prestatie tot nu toe was in 2004 waarin hij als beste Groningerkoek bakker van Nederland werd gekozen. Bakkerij Leistra levert ook aan de horeca in de omgeving en supermarkten.

 

U vindt deze deelnemer in de volgende rubrieken:

(Bedrijven in Zuidhorn)
- Supermarkt & Levensmiddelen

 

Plaats dit bericht ook op uw Facebook, Twitter of andere social-pagina.

Bakkerij Leistra shop en prikbord-berichten


Bakkerij leistra-2017

Aanbieding Bakkerij Leistra: Suikerbroodje

Aanbieding voor Donderdag Meergranendag: € 2,20 Weekendaanbieding: Beukjes 4 voor € 3,95 Suikerbroodje€ 1,25 geldig vrijdag en zaterdag 25 en...

U bent (nog) niet ingelogd.
inloggen | aanmelden